Tips


Ga je online geld inzamelen voor Kinderhulp? Super! Met jouw persoonlijke motivatie én onderstaande tips moet dat een groot succes gaan worden. En misschien is jouw donatiebox straks wel goed voor een paar passende schoenen, een warme winterjas of een goed bed! Want voor kinderen die opgroeien in armoede zijn deze, soms simpele, zaken niet vanzelfsprekend…

 • Delen, delen, delen!
  Door jouw donatiebox-pagina te delen bereik je zoveel mogelijk mensen die wellicht willen doneren. Dus deel jouw bus op Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en e-mail. En vergeet ook zeker WhatsApp niet! Want een verzoek dat binnenkomt op een telefoon, is heel gemakkelijk door te klikken en direct te steunen!
 • #Durftevragen
  Anderen vragen kan wat spannend zijn, maar nee heb je en ja kun je krijgen. Dus laat iedereen weten waarom jij geld inzamelt voor Kinderhulp en waarom je ze dus wat aan ze vraagt. Je zult versteld staan van de positieve reacties!
 • 1+1=3
  Jouw persoonlijke motivatie + een korte omschrijving van Kinderhulp = SUCCES! Want ook al blijft een donatie uit, jij hebt mensen laten weten hoe belangrijk het is om samen om te kijken naar kinderen die opgroeien in armoede.
 • Herhaling werkt
  Natuurlijk moet je jouw vrienden en bekenden niet overvragen. Maar een tweede of soms zelfs een derde keer aandacht vragen voor een donatie kan best! Helemaal wanneer je jouw verzoek iedere keer weer anders brengt.
 • Dankbaarheid
  En vergeet vooral niet om al jouw donateurs te bedanken: persoonlijk natuurlijk, maar ook openbaar op sociale media. Waarom? Omdat dit anderen stimuleert om te geven.

Dank je wel dat jij je inzet voor kinderen die opgroeien in armoede!

We houden je heel graag op de hoogte van de opbrengsten en wat we hiermee gaan realiseren voor kinderen die opgroeien in armoede: schrijf je dus vooral ook in voor onze nieuwsbrief.